Ciocolata azteca

In alte parti ale lumii, ciocolata calda mexicana este de fapt un amestec de ciocolata amara solida topita, lapte si apa. Cand exploratorii europeni, au ajuns in Mexic au avut ocazia sa consume ciocolata calda azteca. Aducand boabele de cacao in Europa, cofetarii au adaugat in reteta de ciocolata fierbinte si alte mirodenii precum zaharul si smantana.

Iți recomandăm și:

Rețetă de POST! Tocăniță de legume!

272 | adăugat cu 15 zile în urmă

O supă foarte GUSTOASĂ! Supă-cremă de MAZĂRE.

92 | adăugat cu 15 zile în urmă

Cea mai bună rețetă de SALATĂ ORIENTALĂ!

131 | adăugat cu 15 zile în urmă

Astăzi mâncăm PEȘTE CU LEGUME!

113 | adăugat cu 15 zile în urmă

Mancare de POST. Paste cu brocoli.

241 | adăugat cu 15 zile în urmă

Cel mai GUSTOS preparat de POST! Humus.

117 | adăugat cu 15 zile în urmă

Așa se fac cei mai buni CARTOFI WAGES!

172 | adăugat cu 15 zile în urmă